subota , jul 2 2022
Početna / Vijesti / Politika / Rovčanin: Opozicija će srušiti DPS vlast u Pljevljima

Rovčanin: Opozicija će srušiti DPS vlast u Pljevljima

Dana 24.oktobra obilježena je godišnjica velikog mitinga slobodnih građana. Od tada u Crnoj Gori više ništa nije isto. I Pljevljaci su masovno toga dana zajedno sa desetinama hiljada građana bili na braniku časti i slobode. Tu energiju borbe protiv diktatorskog režima pretočili smo i u rezultat parlamentarnih izbora u Pljevljima i ispisali najdjelotvorniji recept za rušenje lokalne vlasti. Pored superiorne politike DF-a na državnom nivou i otpora diktatorskom režimu, to su jedinstvo i novi ljudi kao nosioci političke borbe u Pljevljima. Da su prošle nedelje održani lokalni izbori DF bi osvojio 13 odborničkih mandata, a opozicija ukupno 19, što bi predstavljalo više nego dovoljnu većinu u lokalnim parlamentu. Dodatni impuls ostvarenom  rezultatu koji zajedno sa rezultatom ostalih opozicionih subjekata garantuje smijenu lokalne vlasti na sledećim lokalnim izborima, bio je ujedinjenje političkih snaga odvojenih 2014 godine.

Kozmetičke promjene gradske infrastrukture, šminkanje, maskiranje, medijska okupacija, uvoz glasača iz država regiona, ucjene i pritisci nisu mogli popraviti katastrofalne rezultate rada lokalne DPS vlasti. Protekli izbori pokazali su da aktuelna lokalna vlast nema podršku građana.
Posao koji smo započeli, dovršićemo do kraja! Pljevlja su prepoznala novu snagu i nezaustavljivi talas  promjena sasvim izvjesno, potopiće lokalnu DPS vlast.

DO SLOBODE!

Odbornik i kandidat za poslanika DF-a Nikola Rovčanin

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

spajic i milatovic

Spajić i Milatović osnivaju Pokret Evropa sad

Bivši ministri finansija i socijalnog staranja i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović zvanično …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *