četvrtak , 18 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Organizacija Mensa: Sistem učenja „Uči Doma“ je izuzetno zahtjevan

Organizacija Mensa: Sistem učenja „Uči Doma“ je izuzetno zahtjevan

PRVOG DANA #UČIDOMA POGLEDALO 103 572 GRAĐANA

 

Kako je navela Milica Mićunović iz Ministarstva prosvjete, po završetku druge sedmice od pokretanja projekta #UčiDoma, rezultati su izuzetni: preko 600 video-časova snimljeno je za 14 predmeta u organizaciji Ministarstva prosvjete i preko 350 časova za programe srednjih stručnih škola, u organizaciji Centra za stručno obrazovanje

Ilustracija
Ilustracija (Foto: mps.gov.me)

 

Milica Mićunović iz Ministarstva prosvjete ocijenila je podršku organizacije „Mensa“ izuzetno važnom, uz ostalu podršku koja dolazi iz svih društvenih struktura: resornih ustanova, organizacija, kompanija, medija i pojedinaca.

Kako je navela,  po završetku druge sedmice od pokretanja projekta #UčiDoma, rezultati su izuzetni: preko 600 video-časova snimljeno je za 14 predmeta u organizaciji Ministarstva prosvjete i preko 350 časova za programe srednjih stručnih škola, u organizaciji Centra za stručno obrazovanje.

„Pozitivna povratna informacija dolazi sa svih strana, a ono što je najvažnije je da dolazi od učenika, koji su ozbiljno shvatili situaciju i vrijedno uče od kuće. To nam potvrđuje i statistika koja kaže da je samo tokom prvog dana emitovanja RTCG2 pogledalo 103 572 građana, dok je vebsajt  www.ucidoma.me, samo u prvih nekoliko dana imao oko 85 000 posjeta“, rekla je Mićunović.

Lakić i Mićunović su poručili djeci da ostanu doma, redovno prate nastavu na televiziji i uče doma, kako bismo ih što prije vidjeli u školskim klupama.

 

IZVOR: VIJESTI.ME

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.