ponedeljak , 22 aprila 2024
Početna / Vijesti / Kultura / Parni valjak 21. maja na Trgu “13. jul”

Parni valjak 21. maja na Trgu “13. jul”

koncert najavaMirko Đačić, predsjednik opštine, na pres konferenciji najavio je koncert Parnog valjka koji će biti održan na Trgu “13. jul” 21. maja povodom Dana nezavisnosti. Đačić je rekao da ovaj koncert spada  u red onih kulturnih muzičkih događaja koji prijaju publici i sugrađanima.

–  Mogli smo se uvjeriti prethodnih godina kada god smo organizovali neki koncert pogotovo u ljetnjem periodu da su bili posjećeni. Prošle godine na isti dan gost u našem gradu bila je grupa Hari Mata Hari, za Dan državnosti veliki koncert Željka Joksimovića, poslije toga koncerta 14. jula bio je koncert Dejana Petrovića sa trubačima. Svi ti koncerti su bili veoma posjećeni. Vjerujem da će tako biti i ovaj put 21. maja uveče jer Parni valjak je jedan od najvećih jugoslovenskih bendova u poslednjih 40 godina –  kazao je Đačić, na konferenciji 10. maja u sali SO, i dodao da će ovaj koncert biti dobra muzička uvertira pred održavanje MOSI od 5. do 9. jula kada će četiri noći za redom biti održani koncerti na Trgu “13. jul”.

Dragan Bulajić, menadžer, naglasio je da Parni valjak prvi put svira u Pljevljima.

– Sigurno vas očekuje vrhunski šou 21.maja. Parni valjak je Podgoričanima čestitao prije dvije godine Dan nezavisnosti.  Vidjećete zašto ih smatraju za jedan od najvećih koncertnih sastava na ovim prostorima. Siguran sam da će te večeri na koncertu biti i ljudi iz regiona – kazao je Bulajić pozivajući na koncert.

S.Z.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Koncert „Valentina“ u Pljevljima

U subotu, 13. aprila, sa početkom od 20 časova, na Velikoj sceni JU Centar za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.