nedelja , 21 jula 2024
Početna / Uncategorized / Penzioneri sjevera pozivaju na protest 14. jula u Bijelom Polju

Penzioneri sjevera pozivaju na protest 14. jula u Bijelom Polju

Penzioneri sa sjevera pozivaju sve penzionere posebno one iz Bijelog Polja, da 14.jula svi izađu na treće proteste u Bijelom Polju, koji će se održati ispred Opštine Bijelo Polje u 12h, navedeno je u pozivu tog udruženja.
Kako su danas naveli u svom obraćanju medijima, penzioneri se svaki dan nalaze u “još goroj ekonomskoj situaciji, a mnogi bez uslova za život, a što im situaciju čini goru svako dnevno poskupljenje cijena”.

“Iz Vlade i Skupštine Crne Gore niko nam se nije obratio, a što govori njihov odnos prema penzionerima, zbog čega treba da se još više organizujemo i pripremimo za još veće proteste koje ćemo najaviti 14.jula, kada ćemo iznijeti i nove zahtjeve penzionera”, poručili su iz Organizacionog odbora protesta.

Odbor protesta je odlučio da ovaj put ne blokira glavnu saobraćajnicu ka Podgorici, jer, kako se navodi, “ne želimo ostavljati turiste sa porodicama u koloni auta, dovoljno je samo da u što većem broju izadjemo svi ispred Opštine Bijelo Polje”.

“Zato pozivamo i sve građane Bijelog Polja i mlade i stare, da nam se pridruže jer ovo nije borba samo za penzionere, ovo je borba za Crnu Goru, za sve gradjane, za budućnost naše djece”, zaključuje se u saopštenju Penzionera sa sjevera Crne Gore
Izvor-CdM

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Premijerna predstava “Boing Boing” razveselila publiku

Premijerna predstava “Biong Boing, u produkciji pljevaljskog Centra za kulturu, 4.juna je aplauzima ispraćena u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.