petak , 21 juna 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Pljevlja: Krivična protiv dvije osobe zbog oružja i municije u ilegalnom posjedu

Pljevlja: Krivična protiv dvije osobe zbog oružja i municije u ilegalnom posjedu

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pretresom na dvije lokaciji pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu., saopšteno je iz Uprave policije. 

Kako se navodi u saopštenju, postupajući po naredbi nadležnog sudije, pljevaljska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi P.J. i tom prilikom pronašla i oduzela pušku M48 i šest komada municije.

Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu policija je protiv P.J. podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su u odvojenoj aktivnosti izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi R.B. (39), kojom prilikom su pronašli i oduzeli 30 komada municije. Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija“, zaključuju iz UP.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Predsjednik Skupštine CG Andrija Mandić posjetio Srednju stručnu školu u Pljevljima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić danas je posjetio Srednju stručnu školu (SSŠ), razgovarao sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.