subota , 13 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Pljevljak osumnjičen za napad na službeno lice pušten da se brani sa slobode

Pljevljak osumnjičen za napad na službeno lice pušten da se brani sa slobode

Pljevljak O.M. koga sumnjiče da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti pušten je da se brani sa slobode, saopštila je Nataša Bajčeta, državna tužiteljka i portparolka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

-Povodom okupljanja građana u večernjim časovima 13.05.2020.godine u užem centru grada u Pljevljima, i događaja koji su uslijedili između građana i pripadnika policije Centra bezbjednosti Pljevlja, od strane dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima, naloženo je da se jedno lice O.M. liši slobode zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Lice je uz krivičnu prijavu sprovedeno na saslušanje u Osnovno državno tužilaštvo, i nakon saslušanja u svojstvu osumnjičenog, pušteno je da se brani sa slobode, navodi se u saopšetnju Bajčete.

Tužiteljka dodaje da su u toku dalje službene radnje radi utvrđivanja svih činjenica povodom predmetnog događaja, a u cilju ocjene da li u konkretnom slučaju ima osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv još nekog ili nekih lica za krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Pljevljaci sumnjičavi oko toplifikacije

Elektroprivreda Crne Gore raspisala je tender za izradu glavnog projekta i odabir izvođača radova za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.