nedelja , januar 23 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Policija će pronaći vinovnike napada na prostorije IZ u Pljevljima

Policija će pronaći vinovnike napada na prostorije IZ u Pljevljima

                                                                                                          

  1. septembar 2020. godine

Policija preduzima sve da identifikuje vinovnike napada na objekatIslamske zajednic, saopštili su danas iz Uprave policije navodeći da se načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja Dragan Slavulj sastao juče sa liderom koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Zdravkom Krivokapićem povodom događaja u Pljevljima. -Slavulj je predočio relevantne činjenice i aktivnosti koje policija preduzima u odnosu na napad na imovinu Islamske zajednice u Pljevljima ali i saopštio Krivokapiću da sva saznanja i eventuale dokaze dostave policiji kako bi se vinovnici ovog nemilog događaja što prije identifikovali i privelipravdi., navode iz UP dodajućidaj je Krivokapić dao određene podatke načelniku, koje je policija već imala i po kojima je postupala.

Načelnik Slavulj se danas sastao sa glavnim imamom Islamske zajednice u Pljevljima Samirom Kadribašićem u vezi dešavanja u ovomgradu.

Konstatovano je da je situacija stabilna i pod kontrolom. Islamska vjerska zajednica u Pljevljima na čelu sa glavnim imamom Kadribašićem vjeruje u institucije države i očekuje da ce Uprava policije na profesionalan način zaštititi bošnjački narod i bošnjačke institucije uPljevljima., navodi se u saopštenju.

Policija je izuzela video snimke sa video nadzora koji se nalaze u blizini oštećenog objekta i prikupila obavještenja od većeg broja lica.

Preduzimaju se intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju napada na prostorije Islamske zajednice a policija će profesionalnim i odlučnim radom pronaći vinovnike ovog događaja i procesuirati ih nadležnim organima.

TIM ZAODNOSES S JAVNOŠĆU

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

IMG_20220119_103148

Bogojavljenje u Pljevljima za krst časni 35 vjernika se pogružavalo

  Pljevaljski  pravoslavni vjernici hrišćanski praznik Bogojavljenje, ove godine na minus devet stepeni celzijusa, dočekli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *