četvrtak , 29 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Pomoć OO CK staračkim domaćinstvima na seoskom području

Pomoć OO CK staračkim domaćinstvima na seoskom području

Zahvaljujući sredstvima koja su prikupljena u kampanji „Pretvorimo račune u dobro djelo“ koju su organizovali Telekom i Masterkard predstavnici OO Crvenog krsta  prevezli su dio namještaja za dva usamljena staračka domaćinstva u Bukovici i Kozici. Vrijednost donacije je 2.000 evra i od tih sredstava obezbijeđeni su  2 zamrzivača, po jedna veš mašina, bojler, usisivač i ormar, tri kauča, dva televizora…

-To je bilo po njihovoj želji i poželjeli smo da im Nova godina počne sa novim stvarima i u dobrom raspoloženju – rekao je sekretar OO CK Željko Minić i zahvalio građanima koji su iskazali društvenu odgovornost i brigu za najstarije članove zajednice kao i Masterkardu i Telekomu.

-Ovo je prilika da pozovemo i druge kompanije da slede ovaj primjer jer samo zajedničkim snagama možemo pomoći sugrađanima kojima je naša pomoć potrebna – poručio je Minić.

ck 2

CK Pljevlja nastavio je raspodjelu paketa i brašna tako da je zajedno sa paketima koje je dobio od njemačke organizacije Help ( 56) u ovom mjesecu podijelio preko 150 paketa pomoći.

I ove godine OOCK Pljevlja zajedno sa humanitarnom organizacijom ADRA Crne Gore obezbijedila je 180 paketića koji će biti podijeljeni đacima od 1-5 razreda na seoskom području. Po tradiciji neće biti zaboravljena ni djeca u Romskom naselju Trlica.

ck 1

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Pljevlja dobila novo izletište – Pametno jezero. Kovačević, ovo je samo jedan od naših ekoloških projekata

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević i ambasadorka Republike Bugarske u Crnoj Gori Meglena Plugčijeva svečano su danas u otvorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.