ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Pomoć porodice Glendža

Pomoć porodice Glendža

 

Posredstvom porodice Glendža iz Njemačke 2. marta 2018. u Opštinsku organizaciju Crvenog krsta Pljevlja dopremljena  je vrijedna humanitarna pomoć za 100 socijalno ugroženih porodica sa područja naše opštine. Ova pomoć je obezbjeđena posredstvom donacije porodice Glendža iz Njemačke, a biće distribuirana posredstvom naše opštinske organizacije.

Pomoć se sastoji u prehrambenim i higijenskim proizvodima.Korisnici koji su izabrani po prioritetima i spiskovima socijalno najugroženijih porodica će dobiti po 25 kg brašna, 4 kg tjestenina, 2 kg pasulja, 4 l ulja, kg šećera i pirinča kao i 3 kg deterdženta  litar šampona i sredstva za pranje suđa. Raspodjela će se obaviti u toku marta, a kako bi bila obavljena na trasnparentan način njoj će prisustvovati predstavnici donatora i Crvenog krsta Crne Gore.

– Zahvaljujemo donatoru  kojem ovo nije prvi put da doniraju ovako vrijednu pomoć i izražavamo nadu da će i drugi pojedinci kao i privredni subjekti koji su u mogućnosti slijediti ovaj pozitivan primjer, jer svi zajedno moramo biti svjesni činjenice da je u našoj opštini nažalost sve veći broj ljudi kojima je potreban ovakav vid pomoći – kazali su iz OO Crvenog krsta Pljevlja.

donacija foto porodica Glenzo

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Još bez registra pedofila, sudovi poslali nepotpune podatke

Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.