nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Sport / Ponos Pljevljaka Nemanja Grbović i Radojica Čepić

Ponos Pljevljaka Nemanja Grbović i Radojica Čepić

Dvojica Pljevljaka Nemanja Grbović (31) i Radojica Čepić (19) svojim talentom,  jakom rukom i velikim srcem učinili su srećnim i ponosnim građane Crne Gore.  Rukometaši su zablistali na evropskom prvenstvu i pokazali zašto je sport najvažnija sporedna stvar na svijetu, jer je u njemu moguće nadigrati  i pobjediti favorite koji imaju sve uslove za treniranje. Čestitke sjajnim momcima koji su omogućili  plasman crnogorske rukometne reprezentacije među 12 najboljih ekipa Evrope. Podrška za rukometaše i reprezentaciju u sledećim utakmicama, do pobjede.

U Pljevaljima, gradu rukometa, koji je dao i sjajne rukometaše braću Peruničić Predraga i Nenada, trenira se uz entuzijazam i želju mladih, svi klubovi i sportske ustanove grcaju u dugovima.

„Nemanja Grbovic najbolji pivotmen crnogorske reprezentacije a vjerovatno i najbolji strijelac reprezentacije u istoriji ucesnik PET evropskih i JEDNOG svjetskog prvenstva(o individualnim priznanjima da i ne govorimo) nikad nije usao ni u izbor za sportistu grada“, objavio je Rukometni klub Rudar na svom Fejsbuk profilu.

Borjan Džogaz upitao je, u komentaru, RK Rudar Pljevlja kada znaju proceduru, zašto ga nisu predložili za najboljeg sportistu grada, jer sportski klubovi predlažu?

„Nemanja je veliki čovjek, sjajnu karijeru napravio i pravi, ponosan na njegove uspjehe, klubske, reprezentativne, ljudske…zaslužio je i te kako i više od toga, puno je dao i Pljevljima i Crnoj Gori.Čovjek vrijedan svega, kapa dolje legendo. Lično za mene je on i Čepić i svi naši sportisti koji svojim rezultatima daju ogroman doprinos sportu ZASLUŽILI SVE NAJBOLJEEEE, napisao je Džogaz.

Bez obzira na formu sada već znamo da su najbolji sportisti u 2022. godini Pljevalja Nemanja i Radojica.

Ne smijemo zaboraviti ni teniserku Danku Kovinić, poreklom Pljevljanku, koja je i za svoj najveći uspjeh u karijeri poželela sreću crnogorskim rukometašima.

Danka Kovinić
Danka Kovinić

FB_IMG_1642882346961 FB_IMG_1642882227266 FB_IMG_1642882216916

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Gradir rudnik

Opština Pljevlja: Rekultivacija, obnavljanje zemlje nema ili je nedovoljno

Rudnik uglja Pljevlja i Rudnik olova i cinka Šuplja stijena ne sprovode rekultivaciju na zadovoljavajućem …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *