četvrtak , maj 19 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Posjeta aktivista CDRP-a Dnevnom centru

Posjeta aktivista CDRP-a Dnevnom centru

Aktivisti Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR) posjetili su pred predstojeće božićne i novogodišnje praznike JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom „Pljevlja”.
Takođe jedan od povoda je bio i obilježavanje deset godina rada Dnevnog centra, pa je posjetu sekretar Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR) Domagoj Žarković,  iskoristio istovremeno da uruči korisnu i lijepu donaciju.
Tako su direktorki Svetlani Dujović predati radovi – grafike i crteži studenkinja Fakulteta likovnih umjetnosti (FLU) sa Cetinja – Odsjek za grafiku da krase prostorije Centra i čine prostor ljepšim i ugodnijim kako za boravak, tako i za rad zaposlenih.
– Radovi su stoga, tu da za vrijeme, nadamo se uspješnog boravka i liječenja malih pacijenata, njima, njihovim roditeljima, zatim odraslim licima sa invaliditetom, kao i zaposlenima čine boravak mnogo prijatnijim. Sve ovo ne bi uspjeli da nije bilo šefice Odsjeka profesorke MarijeKapisode i njenih studentkinja i studenata: Vesele Madžgalj, Lane Bulatović, Monike Vujisić,
Viktorije Perošević, Anđele Bulatović, Saške Bojić, Yuliane Bulatove, Matije Šoškića i Dimitrija Zekića, na čemu im toplo zahvaljujemo – saopštili sui z CDRP-a.

foto 1 posjeta CDRP

foto 2 posjeta CDRP

foto 3 posjeta CDRP

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

kovacevic ori 1

Kovačević sa ambasadorima EU: Saradnjom do čistog vazduha i čiste vode u Pljevljima, prethodna Vlada ostavila tenzije

Ambasadori država članica Evropske unije i šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *