nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Posjeta menadžmenta Rudnika uglja Domu starih u Pljevljima

Posjeta menadžmenta Rudnika uglja Domu starih u Pljevljima

Dom starih posjetili su izvršni direktor Slavoljub Popadić i član Odbora direktora Zoran Gospić sa saradnicima,  na poziv direktorice Doma Merside Aljićević. Nakon donacije koju je obezbjedio menadžment Rudnika uglja u iznosu od 3 hiljade eura, nabavljeni su neophodni medicinski aparati za svakodnevnu upotrebu a sve u cilju pružanja što kvalitetnije zdravstvene njege svim korisnicima Doma. Nabavljen je EKG aparat, pulsni oksimetar, koncentrator kiseonika, aspirator, otoskop, steskop i dva aparata za pritisak.

Direktorica JU Dom starih „Pljevlja“ ovom prilikom izjavila je da  „Rudnik uglja još jednom je pokazao svoju humanost kao i društvenu odgovornost koja je neophodna kada su u pitanju ranjive kategorije stanovništva. Nabavkom ovih aparata omogućeno je lakše funkcionisanje medicinskog osoblja na dnevnom nivou, uzimajući u obzir da su korisnici Doma u poznim godinama. Direktorica Aljićević je iskazala nadu da će i u budućem vremenu računati na podršku ne samo Rudnika već svih privrednih subjekata i lokalne uprave u Pljevljima.“dom

Izvršni direktor Slavoljub Popadić izrazio je zadovoljstvo što su Pljevlja dobila jedan potpuno nov i savremen objekat, urađen po svim standardima za najstariju populaciju i time naglasio da je ovo jedan od pozitivnih primjera  kako treba brinuti o ranjivim kategorijama. Rudnik je do sada pokazao da je pored uspješnog poslovanja lider kada je u pitanju društvena odgovornost,što će biti misija i u narednom periodu,a sve u cilju podizanja kvaliteta života opštine Pljevlja.

Posjeta je završena sa obilaskom korisnika, razgovorom u prijatnoj i toploj atmosferi i nakraju obilaskom kabineta za pružanje zdravstvene zaštite.

Kolektiv Doma starih „Pljevlja“

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

vileta lazarevic 1

Bajka Violete Lazarević na košarkaškom terenu

U ovim turbulentnim vremenima jedan snimak sa košarkaškog terena koji je obišao region raznježio je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *