nedelja , 21 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Posle nevremena u Pljevljima u dva odvojena slučaja gorela kuća i štala

Posle nevremena u Pljevljima u dva odvojena slučaja gorela kuća i štala

U poslepodnevnim časovima opštinu Pljevlja je oko 17:30 časova zahvatilo jako nevrijeme, praćeno kišom i grmljavinskim procesima. Još u toku nevremena Službi zaštite i spašavanja opštine Pljevlja su dojavljeni požari u selima Kosanica, zaseok Kutuša i Crljenicama. Vatrogasci su intervenisali u selu Kosanica sa dva vatrogasna vozila i četiri pripadnika službe.

Do požara je najvjerovatnije došlo od udara groma ali će uzrok požara na Kosanici, gdje je u potpunosti izgorela kuća M.L. iz Pljevalja utvrditi istraga. Obavještenja je policija koja je izašla na lice mjesta. Pošto je selo Kosanica dosta udaljeno od Pljevalja, dok su vatrogasci stigli mogli su samo da obezbjede da se požar ne prenese na susjedne objekte.

kosnaica

 

U selu Crljenice koje se nalazi na drugom kraju opštine Pljevlja, mještani su na vrijeme primjetili požar i uspješno ga sami sanirali. Iz Službe zaštite i spašavanja će preventivno obići i tu lokaciju gdje je usled jakog nevremena i dugotrajnog grmljavinskog pražnjenja došlo do požara na štali.

 

 

 

 

 

 

crljenice

Izvor pvinformer

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.