sreda , 12 juna 2024
Početna / Vijesti / Politika / Predsjednik Opštine boravio u posjeti CB Pljevlja

Predsjednik Opštine boravio u posjeti CB Pljevlja

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović posjetio je u petak Centar bezbjednosti Pljevlja i tom prilikom sastao se sa načelnikom Draganom Slavuljem.

Na sastanku je potvrđena dobra saradnja i partnerski odnos ove dvije institucije, što predstavlja nastavak dobre koordinacije iz prethodnog perioda.

Predsjednik Opštine i načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja donijeli su zajednički zaključak da je trenutna situacija u Pljevljima koja se odnosi na bezbjednost građana, na zadovoljavajućem nivou. Načelnik Slavulj je istakao da je stopa kriminaliteta u Pljevljima među najnižim u Crnoj Gori i da policija radne zadatke iz svoje nadležnosti obavlja sa najvećim stepenom profesionalne odgovornosti i posvećenosti što bezbjednosnu situaciju u ovoj opštini čini stabilnom.

Predsjednik Golubović  je naveo da lokalna uprava ostvaruje kvalitetnu saradnju sa CB Pljevlja, te da će uvijek imati podršku rukovodstva lokalne samouprave u realizaciji svih aktivnosti od interesa građana na području ove opštine.

Tema sastanka je, takođe, bila i analiza trenutne bezbjednosne situacije na području Pljevalja, sa osvrtom na litije koje se na pljevaljskim ulicama organizuju dva mjeseca.

Jedan od zaključaka sa sastanka, koji se tiče slučajeva narušavanja reda, mira i ugleda države Crne Gore od strane pojedinaca, jasno je iskazan u stavu da će se sprovođenjem službenih radnji iz ovog domena, ta lica procesuirati ukoliko se utvrdi da su povrijedili zakonom propisane norme.

Dobrom komunikacijom Centra bezbjednosti Pljevlja i Opštine Pljevlja i u buduće će se stvarati uslovi da bezbjednost građana Pljevalja ostane prioritet zajedničkog djelovanja, saopšteno je tokom sastanka.

 

Izvor: pljevlja.me

   

  About Pljevaljske Novine

  Pogledajte i

  „Srpski narod protiv namjere da se izglasa njegova navodna genocidnost“

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poručio je uoči današnje Sjednice Ujedinjenih nacija na kojoj …

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.