subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Ekonomija / Radnicima „Grijanja“ predsjednik opštine Igor Golubović obećao isplatu zarada

Radnicima „Grijanja“ predsjednik opštine Igor Golubović obećao isplatu zarada

Na pomolu je rješenje za 11 neisplaćenih zarada u opštinskom preduzeću “Grijanje” jer je predsjednik opštine Igor Golubović, nakon današnjeg sastanka sa rukovodstvom i radnicima Grijanja”, obećao da će izaći u susret zahtjevima radnika na način što će do petka biti isplaćena jedna zarada.

U saopštenju za medije predstavnici radnika navode da je Golubović  rekao da će ubuduće zaposlenima zarade biti isplaćivane svaki mjesec a da će u lokalnoj upravi napraviti plan isplata ostali neisplaćenih zarada.

Zaposleni se zahvaljuju predsjedniku opštine Goluboviću na gostoprimstvu, zadovoljni da je “konačno neko uvažio njihov glas i posvetio pažnju njihovim problemima”.

-Nakon predočenih problema koje zaposleni u ovom društvu imaju, kao i najavljenog štrajka do isplate svih zaostalih zarada, predsjednik opštine je izjavio da je oko većine tema bio pogrešno i nedovoljno informisan, kako od strane svojih najbližih saradnika iz opštine, tako i od rukovodstva Društva, navodi se u saopštenju za medije predstavnika radnika Grijanja.

Nadamo se da do štrajka neće doći, jer to nije u interesu ni nama, ni građanima, a ni predsjedniku opštine, kažu predtstavnic radnika navodeći da će konačnu odluku donijeti na radničkom zboru, koji će vjerovatno zakazati za srijedu.

-Na radničkom zboru tražićemo od predsjednika opštine da nam pisanim putem dostavi plan isplate zaostalih zarada, iza koga će on stajati kako rječju, tako i svojim potpisom, a nakon toga odlučiti da li je ta ponuda prihvatljiva za nas ili ćemo krenuti u organizaciju štrajka, navodi se u saopštenju za medije.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Opština Pljevlja uvela mogućnost onlajn plaćanja poreza

Opština Pljevlja uvela mogućnost onlajn plaćanja poreza Uprava lokalnih javnih prihoda u saradnji sa Službom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.