četvrtak , 28 septembra 2023
Početna / Vijesti / Kultura / Predstava „Život je loto“ večeras u 20 časova

Predstava „Život je loto“ večeras u 20 časova

U ponedeljak 1. oktobra, sa početkom u 20 časova, u Domu kulture odigraće se urnebesna interaktivna monodrama „Život je loto“ po tekstu Vladimira Đurđevića a u izvođenju Monike Romić.
Ova hit predstava govori o događajima i nizu nevjerovatnih situacija kroz koje je prošla junakinja Vera, u poslednja 24 sata.
Vera dolazi na željeznicku stanicu i igrom slučaja, počinje da iznosi svoju nesvakidašnju  priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa željezničke stanice..
Priča je iz perspektive jedne nezaposlene žene koja balansira između muža informatičara, koji joj sve više ide na živce (mada mu ostaje lojalna) i komšije kriminalca.
U toku predstave se dešava niz  neočekivanih situacija ali kad Verin muž dobije sedmicu na Lotou a već u sledećem trenutku sazna da ga ona vara, svijet joj se ruši i počinje njena drama a publici komedija.
A voz Bar – Beograd sve vise kasni…
Ova moderna i neuobičajena predstava će vas iznenaditi, nasmijati, pomalo zamisliti ali i ispratiti iz pozorišta mnogo boljeg raspoloženja, od onog sa kojim ste došli! Glumica će vam, u toku predstave, čak skuvati i kaficu i ponudiće vas štapićima za grickanje!
Da li će naša junakinja otići u slobodu bez novca ili u zatvor, posle kog će je čekati milioni, kad izadje – zavisi od odluke publike, koja izglasa kakav ce biti kraj!
Monodrama se igra širom regiona i učestvovala je na raznim festivalima i dobitnik je narade za najbolju žensku ulou i za najbolju interakciju sa publikom.
Cijena ulaznice za predstavu je 2,00 evra a ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma kulture od 12 do 20 časova.pozoriste

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

JU Zavičajni Muzej Pljevlja u saradnji sa GTO posjetili su Osnovnu školu Boško Buha povodom obilježavanja Dana Evropske kulturne baštine

JU Zavičajni Muzej Pljevlja u saradnji sa GTO posjetili su Osnovnu školu Boško Buha povodom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.