ponedeljak , 26 septembra 2022
Početna / Vijesti / Sport / Prijem za najbolje u školskom sportu – dobili pehare i diplome

Prijem za najbolje u školskom sportu – dobili pehare i diplome

Učenicima  osnovnih i srednjih škola koji su osvojili prvo mjesto na opštinskim školskim sportskim takmičenjima “Pljevlja 2021“ u 4 sportske grane i 8 sportskih disciplina (fudbal, košarka, rukomet i odbojka) danas su, u sali Skupštine opštine Pljevlja,  uručena priznanja – pehari i diplome. Priznanja je uručila Emina Salihović, sekretarka Sekretrijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja.

„Opština Pljevlja je dala puni doprinos u ostvarivanju javnog interesa iz oblasti školskog sporta, stvaranjem finansijskih, organizacionih i drugih uslova za nesmetano bavljenje učenika fizičkom aktivnošću. Finansiranjem održavanja opštinskih igara i pružanjem pomoći u odlasku na regionalna i državna prvenstva, naša lokalna uprava kao dugogodišnji partner u saradnji sa osnovnim i srednjim školama doprinosi razvoju školskog sporta u našem gradu, što dokazuju odlični sportski rezultati koje su naše škole ostvarile u 2021. godini“, kazala je Salihović .

Pored pehara i diploma, direktorima osnovnih i srednjih škola uručene su i Monografije MOSI igara koje će upotpuniti školske biblioteke a sve zarad čuvanja tradicije i uspjeha pljevaljskog sporta.

skolski-sport-800x445-1

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Završena OPŠTINSKA LIGA u MUŠIČARENJU

U Pljevljima je u nedelju završena je OPŠTINSKA LIGA u MUŠIČARENjU za 2022. godinu. Postignuti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.