četvrtak , 30 novembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Priveden Marko Milačić

Priveden Marko Milačić

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić doveden je danas u prostorije Centra za sigurnost Podgorice, saopšteno je iz te partije.

Iz Prave Crne Gore je saopšteno da je, kako navode, Milačić samo prošao pored Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici oko 10 sati, kada nije zabranjen izlazak na ulicu.

“Nakon što su mu službenici Uprave policije prišli i zatražili od njega dokumenta, kako bi ga legitimisali, obavijestili su ga da će biti priveden u prostorije Uprave policije, a zbog, kako su naveli, kršenja naredbe”, saopšteno je iz Prave CG.

Prava Crna Gora podsjeća da je naredbom Nacionalnog koordinacionog tijela od 22. marta određeno da se u vjerskim objektima vjerski obredi obavljaju bez prisustva vjernika, ali, kako dodaju, nijednom naredbom nije određeno da vjernici ne smiju prolaziti pored vjerskih objekata.

“Prava Crna Gora najoštrije osuđuje nezakonito privođenje Marka Milačića i svih drugih građana i poziva međunarodne institucije da spriječi neustavno ponašanje represivnih organa crnogorske vlasti”, poručuju iz te stranke.

 

 

IZVOR: RTCG.ME

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Kod Šavnika uhapšen Pljevljak zbog droge

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala – Odsjeka za borbu protiv droga su zajedno sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.