nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Program održavanja javne rasprave – studija parkiranja i tehničkog regulisanja saobraćaja

Program održavanja javne rasprave – studija parkiranja i tehničkog regulisanja saobraćaja

Sekretarijat za sambeno komunalne poslove, saobraćaj i vode Opštine  Pljevlja,  na  osnovu čl. 21 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova (,,Sl.list RCG“-opštinski propisi, br. 25/05)u saradnji sa  Adomne« D.O.O. Novi Sad i Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu  utvrđuje: 

PROGRAM ODRŽAVANJA JAVNE RASPRAVE

u postupku usvajanja

Studije parkiranja na teritoriji opštine Pljevlja 

Studija tehničkog regulisanja saobraćaja u Pljevljima

1. Javna rasprava o Studiji parkiranja na teritoriji opštine Pljevlja  i Studiji tehničkog regulisanja saobraćaja u Pljevljima počinje 01.09.2022 godine a završava se 15.09.2022 godine.

2. Navedene Studije biće dostupne svim zainteresovanim subjektima za preuzimanje na web sajtu opštine Pljevlja www.pljevlja.me.

3. Centralna javna rasprava održaće se 15.09.2022.godine (četvrtak), u zgradi Skupštine opštine Pljevlja, ulica Kralja Petra, sa početkom u 12.00 časova.

4. Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja mogu se podnijeti u pisanoj formi na šalteru Građanskog biroa Opštine Pljevlja i na e mail adresu: opstinapv@t-com.me (sa naznakom za Sekretarijat za stambeno komunalne poslove saobraćaj i vode Opštine  Pljevlja), do isteka roka za javnu raspravu.

5. Sekretarijat za stambeno komunalne poslove saobraćaj i vode Opštine Pljevlja u saradnji sa obrađivačem će razmotriti primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi u roku od 5 dana od završetka rasprave.

Program održavanja Javne rasprave o Studiji parkiranja na teritoriji opštine Pljevlja  i  Studiji tehničkog regulisanja saobraćaja u Pljevljima biće objavljen na Oglasnoj tabli opštine Pljevlja, na zvaničnom web sajtu opštine i u jednom zvaničnom terminu RTV Pljevlja i to 01.09.2022 i 12.09.2022 godine.

 Sekretar
mr. Zoran Čolović dip. Ing. maš

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Oblačno sa slabim padavinama

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno sa slabom kišom, na sjeveru uglavnom sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.