četvrtak , 30 novembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Punktovi za masovnu vakcinaciju Dom Vojske i fiskulturna sala OŠ „Ristan Pavlović“, roditelji apeluju da komisija opet razmisli o sali

Punktovi za masovnu vakcinaciju Dom Vojske i fiskulturna sala OŠ „Ristan Pavlović“, roditelji apeluju da komisija opet razmisli o sali

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da će punktovi za masovnu vakcinaciju građana u Pljevljima od 20. aprila biti u Domu Vojske i fiskulturnoj sali OŠ „Ristan Pavlović“, našem portalu obratilo se više roditelja OŠ „Ristan Pavlović“. Oni pozivaju komisiji koja je odredila punktove da još jednom razmisle o fiskulturnoj sali OŠ „Ristan Pavlović“.

-Pošto se sportske utakmice igraju bez publike, jedan od punktova bi mogao biti hol Sportskog centra „Ada“, koji posjeduje i parking, takođe predlažemo komisiji da obiđe i zgradu Atlas banke u centru grada koja je prazna, zatim poslovne prostore nekadašnje Agencije za stambeno poslovni fond….Šta će biti kada ostala djeca krenu u školu, šta će se dešavati kada srednjoškolci krenu u školu, da li će se školsko dvorište pretvoriti u parking….? Takođe veliki broj djece u školu dolazi iz pravca Ulice Vuka Kneževića i prolazio bi pored ulaza u salu i na taj način ometao vakcinaciju. Uz dužno poštovanje svima koji u ovo teško vrijeme misle o našem zdravlju, uz veliku zahvalnost na tome što su obezbjeđene vakcine za sve građane Crne Gore, molimo Vas da još jednom razmislite o lokaciji za vakcinacaju. Mi kao roditelji apelujemo na sve da se vakcinišu jer samo na taj način možemo izborimo sa opakim virusom koji je u Crnoj Gori odnio preko 1 300 života, navodi se između ostalog u apelu roditelja OŠ „Ristan Pavlović“ koji je upućen našem portalu.

Kako saznajemo planirano je da četiri punkta, za masovnu vakcinaciju budu u Domu Vojske, a četiri u sali OŠ „Ristan Pavlović“. Vakcinacija će se pored tih punktova i dalje obavljati u Domu zdravlja.

Izvor: pvportal.me

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MONSTAT: Popis stanovništva, domaćinstava i stanova počinje 3. decembra

Uprava za statistiku obavještava javnost da je, nakon odluke Vlade na elektronskoj sjednici, početak Popisa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.