ponedeljak , 22 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / PzP: Progon porodice Medojević, Đukanović obišao pola Evrope, a nije u samoizolaciji

PzP: Progon porodice Medojević, Đukanović obišao pola Evrope, a nije u samoizolaciji

„ADVOKAT ĆE ULOŽITI ŽALBU“

„Nebojša i Marina nemaju niti jedan simptom i osjećaju se odlično i insitirali su da im se odradi testiranje na koronavirus, čak o svom trošku, ali nadležni su to odbili“

Medojević
Medojević (Foto: Boris Pejović)

 

Iz te partije navoda da su „UDBA i njeni žbirovi postfestum, nakon 10 dana, uz pomoć njima bliskih medija napravili aferu i dojavili inspekciji koja je naravno ekspresno reagovala jer se radi o supruzi opozicionog lidera“.

„I onda je počelo režimsko iživljavanje. Kao revolt na ponašanje inspektoke Mersade Šutović i cio scenario koji je režim kreirao, a i u znak solidarnosti prema svojoj supruzi, Nebojša Medojević je demonstrativno izašao do lifta na spratu na kome žive i to u prisutvu četiri policajca i inspektorke i time namjerno prekršio mjeru. Nebojša i Marina nemaju niti jedan simptom i osjećaju se odlično i insitirali su da im se odradi testiranje na koronavirus, čak o svom trošku, ali nadležni su to odbili. Da ne kažemo da zbog nesposbnosti nadležnih i nemanja dovoljno testova, poteže se za besmislenim mjerama u kojima ljude koji nisu imali nikakav kontakt sa zaraženima i koji nemaju nikakvih simptoma drže u karantinu, evo sad čak mjesec dana. Dok one koji pokazuju simptome i kontaktiraju Institut za javno zdravlje, savjetuju da ostanu kući. Apsurd. Ovdje je očigledno da se radi o novom progonu i maltretiranju porodice Medojević od strane režimskih satrapa, a svjedoci smo da predsjednik Đukanović iako je obišao pola Evrope u kojoj bukti epidemija nije u samoizolaciji već čak posjećuje i Klinički centar“, kazali su iz PzP.

 

izvor: vijesti.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.