četvrtak , 30 novembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Raičević: Ako se već vrši preimenovanje ulice Kralja Petra, onda neka je nazovu ulicom gladnih ili nezaposlenih

Raičević: Ako se već vrši preimenovanje ulice Kralja Petra, onda neka je nazovu ulicom gladnih ili nezaposlenih

U susret lokalnim izborima u Pljevljima, prihvatanje inicijative i „potezanje pitanja“ o promjeni naziva ulice Kralja Petra u „21. maj“ je potez koji će najmanje koristiti građanima, a kojim odlazeća vlast pokušava skrenuti pažnju javnosti sa ključnih problema i izbjeći odgovornost za obećanja koja nijesu ispunjena.Sve one koji žive u gradu đe su mortalitet,morbiditet i nezaposlenost u konstantnom porastu, siguran sam,  najmanje zanima naziv ulice. Ako cemo Već vršiti preimenovanje, onda neka to bude ime primjerenije situaciji u kojoj se nalazimo. Možemo je nazvati ulicom nezaposenih ili gladnih, ulicom zaboravljenih ili građana na rubu egzistencije. Sličan naziv bi najbolje oslikavao činjenično stanje života u Pljevljima i situacije u kojoj se Pljevljaci nalaze.
Dan kada je obnovljena nezavisnost ima smisla slaviti tek kada napravimo i onaj ključni korak i Crnu Goru oslobodimo od ropstva i potčinjenosti mafijaškoj hobotnici koja se predstavlja kao politička partija, kada država bude garant mira i stabilnosti kao i sinonim za  socijalnu brigu o svojim stanovnicima.A do tada, neka bude borba neprestana!
Da Pljevljima svane!!

Radan Raičević
Kandidat za odbornika koalicije NSD,SNP,PzP-Da Pljevljima svane

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Uprkos niskim temperaturama fontana radi, ko će odgovarati ako dođe do havarije?

Iako je Sekretarijat za stambeno-komunalne poslove, saobraćaj i vode izdao nalog preduzeću „Vodovod“ da zbog …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.