nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Rakija Trnovača na sajmu u Novom Sadu

Rakija Trnovača na sajmu u Novom Sadu

rakija_trnovaca_flase

 

U okviru 50. jubilarnog Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, koji je održan od 05 – 07. novembra.2017.godine, predstavjene su rakije i vina iz regiona. Među renomiranim izlagačima rakija iz regiona predstavljena je i rakija Trnovača iz Pljevalja.

Štand rakije Trnovače, na kome se degustirala rakija, bio je izuzetno posjećen od strane brojnih posjetilaca, državnih zvaničnika iz regiona, ambasadora i predstavnika ambasada stranih zemalja, medja, raznih poslovnih krugova i predstavništava širom regiona…

– Imao sam izuzetnu čast i zadovoljstvo da štand rakije Trnovače posjeti i njegova exelencija Marco Antonio  Garcia Blanco, ambasador iz Meksika u Srbiji i nerezident u Crnoj Gori, BiH i Makedoniji. Degustirao je rakiju iz Pljevalja, uživao u njenim ukusima, raspitivao se o Pljevljima, Trnovicama, mjestu gdje se rakija proizvodi i na kraju odabrao ekskluzivna pakovanja rakije Trnovače koja je ponio da pokloni u svojoj zemlji. Štand su posjetili i degustirali rakiju  Generani konzul Crne Gore u Novom Sadu i predstavnici Ministarstva turizma i  turističkih organizacija iz Crne Gore – kazao je Vidoslav Krvavac i dodao da je Turistička organizacija Pljevlja na čelu sa direktorom Dragišom Sokićem dala punu podršku aktivnostima rakije Trnovače na ovom sajmu.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Oblačno sa slabim padavinama

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno sa slabom kišom, na sjeveru uglavnom sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.