ponedeljak , novembar 29 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Reagovanje imama Samira Kadribašića na demanti porodice Bajčeta

Reagovanje imama Samira Kadribašića na demanti porodice Bajčeta

Na javno obraćanje porodice Bajčeta u kome kažu da tužilac nije našao ni jedan dokaz koji može Bajčetić Jovana da okarakteriše kao nasilnika, nacionalistu i fašistu, kako ga optužuje imam Samir Kadribašić, reagovao je Kadribašić čije saopštenje prenosimo u cjelosti.

„Poštovana porodice Bajčetić, zarad istine u obavezi sam odgovoriti na Vaše reagovanje

Naime, Vaš sin je nesumnjivo bio učesnik incidenta, što potvrđuje i veliki broj svjedoka koji su prisustvovali istom. Polcijski službenik koji se zatekao na mjestu incidenta je takođe svjedok. Svjedoci su i oni sa kojima je Vaš sin te noći sjedio za istim stolom, koji su se izvinili, a jedan od njih je rakao i „da ga je srsmota“ zbog onoga što se dogodilo.
Gospodo, ja sam bio jedan od očevidaca i svjedoka događaja. Ja sam bio neko ko je mogao biti pogođen čašom koju je Vaš sin bacio u našem pravcu sa terase lokala, isto tako u prisustvu na desetine svjedoka.
Nisam pravnik i ne bavim se kvalifikacijom djela te vrste, ali vokabular mladića od 20ak godina, tolika količina mržnje i bijesa spram drugoga nije ništa drugo nego vandalizam. Takođe, podjetiću Vas da Ustsv Crne Gore u članu 28. garantuje bezbjednost i dostojanstvo svim svojim građanima. Osim, ako Vi ne smatrate pripadnike drugih nacionalnosti i vjerskih ubjeđenja građanima drugoga reda.
Je li Vaš sin do sada privođen ili nije, to najbolje znaju oni koji su, takođe u prisustvu svjedoka i policijskog službenika tražili da se slučaj ne prijavljuje nadležnim, jer je, kako su rekli „već pet, šest puta privođen“.
Gospodo Bajčetić, niti i jednog trenutka nisam iznio ni jednu jedinu riječ koja nije tačna i istinita. Postoje i pisani tragovi o događaju, gdje jedan od članova Vaše porodice potvrđuje da je Vaš sin „priznao psovke i uvrede“.
Sijanje mržnje je ono čemu sam lično svjedočio iz vokabulara Vašega sina. Spreman sam ići i na poligraf kako bi se utvrdile činjenica. Jeste li Vi spremni na isto?
Gospodo, u ovom i ovakvom vremenu, najveća svetost je sigurnost i mir. Što Vi očito ne marite.“

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

nikola rovčanin toplifikacija

ROVČANIN: RASPISAN JAVNI POZIV ZA IDEJNO RJEŠENJE TOPLIFIKACIJE PLJEVALJA, POČETKOM NAREDNE GODINE OČEKUJEMO GLAVNI PROJEKAT I IZVOĐENJE RADOVA

Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić raspisala je 26.11.2021. godine jednostavnu nabavku za Izradu idejnog rešenja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *