četvrtak , 22 februara 2024
Početna / Vijesti / Politika / Reagovanje Pokreta za Pljevlja: LAŽ I SAMO LAŽ

Reagovanje Pokreta za Pljevlja: LAŽ I SAMO LAŽ

Poštovani građani,

Ovih dana mediji su prenijeli vijest da je potpredsjednik vlade Petar Ivanović ponovo posjetio Pljevlja i tom prilikom sa Draganom Brkovićem obišao kompaniju „Vektra Jakić“ i novu liniju za proizvodnju peleta.

Ne skrivajući zadovoljstvo viđenom „proizvodnjom peleta“, dao je sledeću izjavu: „Proizvodnja peleta u Vektri Jakić ušla je u kontinuiranu serijsku produkciju, što ukazuje da se investicija finansirana kreditom ABU DABI razvojnog fonda realizuje po planu i daje očekivane efekte. Veoma mi je drago da je krenuo izvoz za Italiju, kao i da će biti povoljnosti za građane Pljevalja“.

Dragan Brković je napomenuo: „Za razliku od marta, kada je obavljena probna proizvodnja, fabrika je sada potpuno spremna za serijsku proizvodnju i da će od oktobra pogon raditi u tri smjene.“

Poštovani građani,

ponovo smo prisustvovali još jednom performansu, ovaj put u predizborne svrhe, čuvenog po laži dvojca. Za razliku od marta kada smo vidjeli četiri vreće unaprijed prepakovanog peleta u pripremljenu ambalažu, sada su kupili tri tone peleta u stovarištu „AROMA“ i ponovo ga na proizvodnoj liniji pakovali u ambalažu sa natpisom „VEKTRA JAKIĆ“. Od serijske proizvodnje i izvoza za Italiju nema ništa, jer u pogonu nema potrebne sirovine.

Pitamo se do kada će ovaj dvojac lagati građane Pljevalja, a ujedno odgovaramo zašto ne bi mogao potpredsjednik, kada može predsjednik vlade koji je obećao da će radovi na izgradnji Drugog bloka Termoelektrane početi u septembru.

U nastavku posjete potpredsjednik Petar Ivanović, zajedno sa predsjednikom opštine Mirkom Đačićem, obišao je nekoliko poljoprivrednih gazdinstava i preduzeća. Šta im je obećao i da li će da održi obećanje neka pitaju poznatog poljoprivrednog proizvođača Željka Dragaša iz Kruševa.

 

Pljevlja, 29.09.2016 god

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Vraneš kod Vučića: Dobri odnosi dvije države najveći interes Pljevljaka

Vraneš je zahvalio na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom Vučićem, kako …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.