nedelja , 4 decembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Relizovan projekat kupovine bicikala po subvencioniranim cijenama

Relizovan projekat kupovine bicikala po subvencioniranim cijenama

Simboličnom vožnjom dvotočkaša kroz gradski park “Vodice” uspješno je okončan Javni poziv Opštine Pljevlja za dodjelu subvencija za kupovinu 94 bicikla zainteresovanim Pljevljacima.

Zadovoljstvo nam je što je ovaj projekat, koji je po prvi put realizovan u opštini Pljevlja, prevazišao naša očekivanja i izazvao veliko interesovanje naših sugrađana.

Na nov i originalan način nastavljamo da se bavimo unaprijeđenjem kvaliteta života u Pljevljima kroz motivaciju da se građani okrenu zdravim stilovima života i alternativnim vidovima prevoza.

Izražavamo uvjerenje da ćemo sledeće godine opredijeliti nova sredstva za stimulisanje građana da se posvete načinu života koji promoviše zdravlje kroz očuvanje životne sredine.

Podsjećamo, za subvencioniranje kupovine bicikala iz Budžeta Sekretarijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja opredijeljeno je 5.000 eura za prvih 60 prijavljenih, a za preostalih 34 aplikanta koji su ispunjavali uslove Javnog poziva, dodatna sredstva za subvenciju su odobrena od strane predsjednika Opštine Pljevlja.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

SUTRA SLAVIMO VAVEDENJE! Po jutru na ovaj veliki praznik prema narodnom verovanju znaćemo kakva će nam biti sledeća godina!

Srpska pravoslavna crkva i vernici sutra slave Vavedenje Presvete Bogorodice – jedan od dvanaest velikih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.