subota , 20 aprila 2024
Početna / Vijesti / Ekonomija / ROVČANIN I ČAĐENOVIĆ U UPRAVNOM ODBORU ASOCIJACIJE MENADŽERA CRNE GORE

ROVČANIN I ČAĐENOVIĆ U UPRAVNOM ODBORU ASOCIJACIJE MENADŽERA CRNE GORE

rovcanin i cadjenovic
Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković i izvršna direktorica AMM-a Anđela Radosavović sasatali su se danas sa izvršnim direktorom Elektroprivrede Crne Gore Nikolom Rovčaninom i izvršnim direktorom Crnogorskog elektrodistributivnog sistema Vladimirom Čađenovićem, povodom zvaničnog pristupanja ove dvije velike i značajne kompanije članstvu AMM-a.
Predsjednik AMM-a Raičković istakao je zadovoljstvo što su menadžmenti EPCG-a i CEDIS-a ovom odlukom prepoznali značaj AMM-a na domaćem, regionalnom i međunarodnom planu uz očekivanje da će se ostvariti kvalitetna saradnja, a sve u cilju sveukupnog društvenog i ekonomskog oporavka Crne Gore.
Izvršni direktor EPCG-a, Rovčanin,  istakao je da je Asocijacija menadžera prepoznata kao moderna i veoma proaktivna poslovna organizacija koja može puno pomoći na polju poslovnog povezivanja, ekonomske diplomatije, podizanja kvaliteta korporativnog upravljanja, unapređenja ljudskih resursa i digitalne transformacije. Takođe je iskazao očekivanje da će EPCG i AMM u narednom periodu osmisliti i realizovati neke zajedničke projekte.
Izvršni direktor CEDIS-a, Čađenović, naveo je da je neophodno raditi na snaženju Asocijacije menadžera Crne Gore i da ugled koji uživa AMM u poslovnom svijetu, ne samo u Crnoj Gori nego i šire treba još više iskoristiti. Čađenović je dalje istakao da je siguran da će u periodu koji slijedi CEDIS i AMM ostvariti plodonosnu i kvalitetnu saradnju u korist kompanije na čijem je čelu ali i privrede uopšte.
Rovčanin i Čađenović su sa zadovoljstvom prihvatili informaciju da su u skladu sa Statutom i pravilima Poslovnog kluba AMM-a postali i članovi Upravnog odbora AMM-a, ali i iskazali punu spremnost da kao članovi najvišeg upravljačkog tijela Asocijacije daju svoj lični doprinos snaženju zajedničke institucije.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

EPCG -Prosječan račun za mart 34,76 eura

Domaćinstva su u martu 2024. godine potrošila 126.219.420 kWh (kilovatsati) električne energije, što je 4,22 …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.