sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Politika / Rovčanin: Presuda Ratki Knežević je ruglo pravosudnog sistema Crne Gore

Rovčanin: Presuda Ratki Knežević je ruglo pravosudnog sistema Crne Gore

Demokratska Crna, kako se navodi u saopštenju, najoštrije osuđuje ovakvo postupanje prema šezdesetdevetogodišnjoj Ratki Knežević i presudu koja je još jedno ruglo našeg pravnog sistema

Presuda i, naročito, obrazloženje presude šezdesetdevetogodišnjoj Ratki Knežević, u kojoj se navodi da je u svom porodičnom domu ugrozila, zamislite, desetine maskiranih policajaca i trojicu nemaskiranih policijskih inspektora koji su predvodili upad i demoliranje porodične kuće Kneževića, ogoljava svu bijedu i grotesku kako policije tako i sudova u Crnoj Gori, saopštio je portparol Demokratske Crne Gore Nikola Rovčanin.
„Je li potrebno reći da Sud za prekršaje ovakvom presudom i, naročito, ovako napisanim obrazloženjem, vrijeđa dostojanstvo uniforme policajaca i policijskih inspektora, ma koliko ono bilo? Je li potrebno reći da se Sud za prekršaje ovakvom presudom izruguje sa kompletnom policijom, ali i sa kompletnim sudstvom?“, pitaju se u ovom političkom subjektu.

Demokratska Crna, kako se navodi u saopštenju, najoštrije osuđuje ovakvo postupanje prema šezdesetdevetogodišnjoj Ratki Knežević i presudu koja je još jedno ruglo našeg pravnog sistema.

Nikola Rovčanin

izvor: in4s.net

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Milović isključen iz PES-a, Mujović predložen za člana Predsjedništva

Andrej Milović je većinom glasova članova Predsjedništva isključen iz Pokreta Evropa sad. Kako je saopšteno …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.