nedelja , novembar 28 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Rudnik asfaltira put u Crljenicama

Rudnik asfaltira put u Crljenicama

Rudnik uglja započeo je 29. oktobra asfaltiranje dijela lokalnog puta Trlica-Adrovići, koji koriste teretna vozila Rudnika za transport kamena.

-Do oštećenja puta došlo je uslijed velikog tereta koji prevoze teretna vozila već duži niz godina. Problem je postajao još izraženiji uslijed padavina, kada se rupe napune vodom i zbog neprimjećenost istih dolazilo je do oštećenja automobila. Savjet MZ Crljenice se obraćao zahtjevima Rudiku za popravku dijela puta, koji je kao firma koja posjeduje socijalno-društvenu odgovornost, ispunio obećanje. Radi se o 720 metara dužine i 5 metara širine komplet presvučenog puta asfaltnim zastorom, koji će u mnogome olakšati život svima onima koji gravitiraju ovim putnim pravcem – kazao je Darko Gačević, predsjednik Z Crljenice i dodao da je put urađen kvalitetno, a izvođač radova je Crnagora put.

asfalturanje puta Crljenice

-Ovom prilikom  zahvaljujemo Rudniku na ispunjenom obećanju i očekujemo da će se i u narednom periodu nastaviti dobra saradnja Rudnika i MZ Crljenice na obostrano zadovoljstvo, kazao je  Gačević.

On je apelovao i na kompaniju Tim company koja koristi istu dionicu puta, za prevoz tehničko građevinskog kamena, da daju svoj doprinos u održavanju puta, koji su mještani svojim samodoprinosima napravili prije tridesetak godina.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ck cg

Crveni krst Crne Gore obilježava 146 godina postojanja

Crveni krst Crne Gore 29. novembra obilježava 146 godina postojanja nacionalnog društva, prvog na Balkanu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *