ponedeljak , 26 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Rudnik uglja nagrađen u projektu 100 najvećih u Crnoj Gori

Rudnik uglja nagrađen u projektu 100 najvećih u Crnoj Gori

Dobitnici prestižnih priznanja u okviru projekta 100 najvećih u Crnoj Gori  proglašeni su u maju, a podaci o svim rangiranim preduzećima objavljeni su u ovogodišnjem izdanju Poslovnih novina – 100 najvećih  u Crnoj Gori 2020. Ovo je projekat u okviru koga se već tri godine za redom vrši analiza poslovanja preduzeća koja posluju na teritoriji Crne Gore, na osnovu podataka prikazanih u finansijskim izvještajima i po jasnim, javno dostupnim kriterijumima.  Pandemija kovid 19 spriječila je planirano okupljanje najuspješnijih preduzeća na kome je trebalo da budu uručena ovogodišnja priznanja, prenosi RTCG.

Nagradu je dobio i Rudnik uglja u kategoriji djelatnosti ostala proizvodnja, a  kompanija BI Consulting dodijelila je priznanja najbolljim kompanijama.

-Očekivano, pandemija kovid 19 je uticala i na realizaciju našeg projekta i navela nas da nađemo nova rješenja u skladu sa uslovima na koje i možemo i ne možemo uticati. S obzirom na činjenicu da je svečanoj dodjeli priznanja 100 najvećih u Crnoj Gori 2020 trebalo da prisustvuje oko 300 ljudi, nakon prvobitnog odlaganja iz maja za oktobar, ipak nije bilo moguće okupiti toliko zvanica, a istovremeno uvažiti mjere koje propisuju struka i nauka u cilju zaštite od novog koronavirusa – kazala je Ljiljana Burzan Nikoilić, direktorica projekta 100 najvećih u Crnoj Gori i pojasnila: “Ovaj nemili „opoziv“, ipak nam je otvorio nova vrata. Odlučili smo da dobitnike prizanja posjetimo i lično im uručimo plakete”.

rudnik-uglja-660x330

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

​Loša organizacija odgodila isporuku peleta Pljevljacima

​Za subvencionisani pelet prijavilo se 1.150 domaćinstava,a dobilo ga je 285, tvrde u lokalnoj upravi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.