nedelja , 24 septembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / SAD NEĆU NI KAKO JA HOĆU

SAD NEĆU NI KAKO JA HOĆU

Sjednica Skupštine opštine Pljevlja još jednom je pokazala, u najmanju ruku, demagoški pristup opozicionih predstavnika  temama od značaja za život građana Pljevalja. Kao i mnogo puta do sada, neodgovornim i retrogradnim odnosom  pokazali su, da je po njima,  suština opozicionog djelovanja u glasu protiv svega čak i protiv onoga što i sami predlože. U mnogim kontradiktornostima, prevazišli su sami sebe.  Iako svjesni činjenice da se današnjim odlukama štiti javni interes kroz rješenja vezana za  DOO Čistoća i DOO Komunalne usluge kojim bi bili zadovoljni prije svega građani a i zaposleni u preduzećima kao i osnivač oni su nastavili sa svojim ustaljenim politikanstvom. Kako je Predsjednik opštine kao predlagač prihvatio sugestije opozicije i podnio amandman , bilo je logično i  očekivano  da podrže ono što su i sami inicirali.Ne pokazujući ni trunku demokratskog kapaciteta, glasali su protiv onoga što su i sami predložili.

No tu smo dje smo i sa kim smo. Mi odgovorno nastavljamo da radimo na poboljšanju kvaliteta života u Pljevljima a opoziciji ostavljamo da se svađaju sami sa sobom.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja

Klub odbornika

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Bečić neće sa Zenkom i SD-om

Predsjedništvo Demokratske Crne Gore jednoglasno je na jučerašnjoj sjednici prihvatilo predlog lidera partije Alekse Bečića …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.