subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Saopštenje OO Ujedinjene Crne Gore Pljevlja

Saopštenje OO Ujedinjene Crne Gore Pljevlja

A šta ćete sad?Umjesto djela nastaviti praznu priču o boljem životu?
Nakon što su se predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti usavršili u glumačkom umjeću,u najvišem državnom domu dobili smo posprdice premijera i poslanika,koji u nedostatku odgovornosti prema gradjanima ali i vizije,znanja i umjeća da oporave ekonomiju i spremno dočekaju jesen i najavljenu krizu,pokušavaju da zabave narod,iako mu već odavno ništa smiješno nije.U vremenu svakodnevnog rasta inflacije,u crnogorskom parlamentu je promovisana Konstrakta,ali i ona stara „Hljeba i igara“.Oni koji su morali da stvaraju bolje uslove za život gradjana,decenijama to nisu mogli da urade,ali su zato mogli da dijele i zavadjaju narod dok su sebi obezbjedjivali povoljne stanove i kredite,uništavajući privredu i zadužujući državu nemilice.
Kad smo kod MORANJA,šta je Vlada MORALA u Pljevljima da uradi dosad da bi Pljevlja bila zdrava?
-dali MORAJU da jedu radnici „Vektra Jakić“,koji su dovedeni u situaciju da blokiraju put,da bi neko na njih obratio pažnju?
-kako Pljevlja da budu zdrava ako 48% mladih želi da napusti grad jer nema posao,samim tim ni osnovna sredstva za život,a loša ekološka slika je još uvijek tema bez konačnog rešenja?
-kako će Pljevlja biti zdrava,ako od 5000000€ obezbjedjenih za COVID centre,Pljevlja nisu dobila ni 1 cent,a bolnici nedostaje 17 specijalista ljekara?
-dali stanovnici sela na relaciji Pljevlja-Metaljka MORAJU da žive bez puta u 21.vijeku,da kasni završetak rekonstrukcije preko dvije godine?
-dali MORA mortalitet da bude veći od nataliteta,deceniju unazad,a da ove godine polumaturu na seoskom području završi samo 18 učenika?
-dali MORA najbogatija opština u Crnoj Gori ubrzano da izumire,jer nam je uništena privreda i poljoprivreda,a niko nije snosio odgovornost?
-i koliko još MORANJA moraju gradjani Pljevalja da podnesu da bi Crna Gora bila zdrava?To se,uvaženi,vlastodršci ne postiže posprdivanjem sa narodom,nego tako što ćete zasukati rukave i raditi,jer narodu je dosta priče.
Crna Gora i Pljevlja MORAJU i TREBAJU da budu zdrave,jer valjda su i Pljevlja dio Crne Gore.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.