nedelja , 5 februara 2023
Početna / Vijesti / Politika / Šehović: Na sceni sukob između dvije Crne Gore

Šehović: Na sceni sukob između dvije Crne Gore

IZBORNE KONVENCIJE SD U BERANAMA, PLAVU I PETNJICI

Predsjednik Socijaldemokrata, Ivan Brajović, poručio da manjinski narodi nikad nijesu niti će biti prijetnja, nego bogatstvo građanske Crne Gore

Sa konvencije SD u Beranama
Sa konvencije SD u Beranama (Foto: Socijaldemokrate)

Potpredsjednik SD Damir Šehović je istakao da je trenutno u Crnoj Gori na sceni sukob između dvije Crne Gore.

“Jedne koja je zaglavljena u prošlosti, u devedesete godine kojih se svi nerado sjećamo, i ove druge savremene, evropske i evroatlantske, koja je okrenuta budućnosti, a koju SD snažno zagovara. Između te dvije koncepcije nije teško napraviti pravi izbor, posebno kada su mladi ljudi u pitanju”, saopštio je Šehović.

Šehović je poručio da je uvjeren da Plav neće još zadugo biti jedina opština u kojoj su Socijaldemokrate pobijedile i imaju predsjednika.

„Biće ih sigurno još. Pokazaćemo da imamo kapaciteta da se na ozbiljan način nosimo sa izazovima koje lokalna samouprava nosi. Nemojte da vas iznenadi ako na nekim od predstojećih lokalnih izbora Socijaldemokrate ponovo pobijede sve ostale političke konkurente i zavrijede da preuzmu ključnu ulogu u lokalnoj vlasti u tim opštinama, možda već ove godine“, zaključio je on.

Sva tri odbora, jednoglasno su na konvencijama dali podršku aktuelnom predsjedniku SD Ivanu Brajoviću i potpredsjednicima Damiru Šehoviću i Miću Orlandiću za još jedan mandat na funkcijama koje pokrivaju u partiji.

Na konvencijama su pored predsjednika i potpredsjednika govorili predsjednici i koordinatori opštinskih odbora.

Kongres Socijaldemokrata održaće se 30. maja 2020. godine u Podgorici.

 

izvor: vijesti.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Lekić: Andrija Mandić je autentični predstavnik i kandidat naroda!

Današnja jednoglasna odluka Glavnog odbora Nove srpske demokratije o kandidaturi gospodina Andrije Mandića za predsjednika …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.