petak , 21 juna 2024
Početna / Vijesti / Sport / Sekretarijat za sport podržao odlazak na Balkansko prvenstvo za djecu  u Istanbul

Sekretarijat za sport podržao odlazak na Balkansko prvenstvo za djecu  u Istanbul

 

Povodom održavanja Balkanskog prvenstva u karateu, koje će se održati u Istanbulu od 30. maja  do  2. juna  2024. godine, mlade karatiste i karatistkinje iz Karate kluba „Ris“ i Karate kluba „Potoci“, 14.maja, je ugostila sekretarka Sekretarijata za sport i mlade Opštine Pljevlja Milica Sekulić sa saradnicima. Svoje učešće na ovogodišnjem Balkanskom prvenstvu za djecu, kao članovi reprezentacije Crne Gore, izborilo je osamnaest takmičara i takmičarki, petnaest iz Karate kluba „Potoci“ i troje iz Karate kluba „Ris“.

Troškove odlaska finansiraju sami takmičari a Sekretarijat za sport i mlade Opštine Pljevlja obezbijedio je finansijsku podršku u visini od 195,00 evra,  koja je namijenjena za plaćanje smještaja za period boravka u Istanbulu.

Tom prilikom, sekretarka je izrazila veliko zadovoljstvo i ponos zbog učešća naših sportista na ovom prestižnom takmičenju, naglašavajući važnost podrške mladim talentima u sportu. Takođe je naglasila da oni prije svega predstavljaju sebe, svoju porodicu, klub i grad iz kojeg dolaze, i da je najbitnije da ostave lijep utisak o Pljevljacima.

Balkansko prvenstvo u Istanbulu okupiće učesnike iz više balkanskih zemalja, a naši karatisti će imati priliku da se takmiče u različitim kategorijama i pokažu svoje vještine.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Autorsko vece mr Zore Jestrovic

Sjutra u 19 sati u organizaciji Biblioteke ”Stevan Samardzic”, u prostorijama citaonice, odrzace se autorsko …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.