sreda , 12 juna 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Srećna Nova 2020.godina

Srećna Nova 2020.godina

Dragi prijatelji, ljudi dobre volje i pozitivnih misli, zajedno dijelimo uspjehe, iskušenja, radosti i naše slabosti. Stiže nam još jedan novi početak i nada da ćemo se više razumjeti, pokušati shvatiti čovjeka sa drugačijim stavom, bez srdžbe, podsmjeha i etiketiranja.

Da li su pravoslavci, muslimani, katolici, budisti, drugačiji ako su Srbi, Crnogorci, Britanci, Bošnjaci, Kinezi, Australijanci, Rusi, Amerikanci, ….? Ne, ne postoji razlika jer svi su Božija djeca ( za darviniste homo sapiens nastao od grane velikih čovjekolikih majmuna) koja prolaze kroz slične životne situacije, vole i žele da budu voljeni.

Kako kaže pisac Meša Selimović: “Ljubav je ipak jača od svega.Ali nikad ne znamo što izazivamo u drugom čovjeku riječju koja za nas ima sasvim određeno značenje i zadovoljava samo našu potrebu. Život je širi od svakog propisa.”

“Ima ljudi, mada su rijetki, kojima ni bol ni misao ne unište vedrinu i jednostavnost. Čak ih učine boljim.”Hodaćemo bez razloga, radovaćemo se bez razloga, smijaćemo se bez razloga, s jednim jedinim razlogom, što smo živi i što se volimo. A kud ćeš veći razlog.”

“Ja ne čekam sreću,- rekao je smiješeći se.
Zaista?
Zaista. Imam je.
U čemu je?
U tebi. Imam tebe. To mi je dovoljno”, citati su poznatog pisca.

Prijatelji hvala na lijepim zeljama. Imajte uvijek razlog da budete srećni jer život je poklon. Zelimo vam licnu i porodicnu srecu, zdravlja, mira, ljubavi i razumjevanja u Novoj.

Redakcija Pljevaljskih novina

Novogodisnji vatromet u Pljevljima
Novogodisnji vatromet u Pljevljima

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Predsjednik Skupštine CG Andrija Mandić posjetio Srednju stručnu školu u Pljevljima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić danas je posjetio Srednju stručnu školu (SSŠ), razgovarao sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.