utorak , 3 oktobra 2023
Početna / Svijet / Student primljen u 125 univerziteta, devet miliona dolara u ponudi stipendiranja

Student primljen u 125 univerziteta, devet miliona dolara u ponudi stipendiranja

Barns, maturant Međunarodne srednje škole u Nju Orleansu, rekao je da se prijavio na oko 200 koledža i univerziteta i da je dobio pisma o prihvatanju od 125 škola.

Vjeruje se da je maturant srednje škole iz Nju Orleansa, Denis Barns, oborio rekord primivši više od 9 miliona dolara u ponudama za stipendije nakon što je primio pisma o prihvatanju od 125 koledža i univerziteta.

Barns, maturant Međunarodne srednje škole u Nju Orleansu, rekao je da se prijavio na oko 200 koledža i univerziteta i da je dobio pisma o prihvatanju od 125 škola.

„Podnio sam prijave za fakultet u avgustu, s ciljem da visoko podignem listu za upis na fakultet. Pisma s odlukama su se gomilala u mom poštanskom sandučiću i stotine ponuda za stipendije“, rekao je Brnes za „WWL-TV“.

Denis je rekao da mu je sada ponuđeno više od 9 miliona dolara stipendiranja. Vjeruje se da je Normadi Kormie iz Lafajeta, postavila svjetski rekord 2019. kada je dobila 8.7 miliona dolara u ponudama za stipendije, prenose Nezavisne.

Barns je rekao da se nada ukupnom iznosu od 10 miliona dolara u ponudama stipendija do kraja mjeseca. Student, čiji je kumulativni prosjek ocjena 4.98, rekao je da planira upisati dvostruke dodiplomske studije informatike i kaznenog pravosuđa.

On je rekao da će svoju odluku o koledžu objaviti 2. maja, prenosi „Upi“.

Izvor-dan

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Bez preživjelih u padu aviona, na spisku putnika i Prigožin

Deset osoba poginulo je večeras u padu aviona u Tverskoj oblasti, a kako javlja Bi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.