sreda , 28 septembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Tanjević izabran za predsjednika OO SNP Pljevlja

Tanjević izabran za predsjednika OO SNP Pljevlja

Sinoć  je u Pljevljima održana sjednica opštinskog odbora SNP-a na kojoj je za novog predsjednika izabran diplomirani pravnik Budimir Tanjević.

Obraćajući se prisutnima predsjednik SNP-a Vladimir Joković je govorio o aktuelnostima na političkom polju i aktivnostima koje se odvijaju u SNP.

“Pljevlja i ovaj opštinski odbor su bili od velikog značaja za SNP i tako će biti i ubuduće. Stoga, moramo sve učiniti da u Pljevljima povratimo staru snagu”, kazao je Joković.

Tanjević foto. Pv Informer

 

“Ovim gradom i Crnom Gorom vladaju oni koji su osiromašili narod i koji nas dijele po svim šavovima. Zbog svog neznanja i halapljivosti doveli su državu na ivicu ekonomskog ambisa i da bi skrenuli pažnju sa tih problema, atakuju na naše svetinje, našu crkvu, našu Mitropoliju. Nećemo im to dozvoliti. Opozicija mora sve da učini da jedinstvenim djelovanjem obezbjedi ravnopravne uslove za izbore i da eventualnim zajedničkim nastupom u jednoj ili više kolona smijeni ovaj autistični režim.
SNP će u toj borbi dati svoj veliki doprinos. Zato i ovaj opštinski odbor večeras u Pljevljima i svi drugi koje smo minulih dana organizovali ili koje tek treba da održimo su garant stabilizacije SNP-a koji pokazuju da nam satelitske partije koje se ovih dana formiraju uz pomoć DPS-a ne mogu nauditi”, rekao je Joković.
foto: PV informer

Skup je pozdravio i Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a. Prisutni su bili i Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora GO, portparol Miloš Rajković i funkcioner SNP-a Darko Stojanović.

Izvor: PV Informer

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Ujedinjena na lokalnim izborima u koalicijama

Predsjedništvo Ujedinjene Crne Gore potvrdilo je predloge svojih opštinskih odbora da na predstojećim lokalnim izborima …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.