nedelja , 21 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Tošić: Inicijativa o neophodnosti pružanja hitne pomoći FK Rudar Pljevlja na narednoj sjednici SO Pljevlja

Tošić: Inicijativa o neophodnosti pružanja hitne pomoći FK Rudar Pljevlja na narednoj sjednici SO Pljevlja

Rudar je danas savladao lidera na tabeli rezultatom 3:0, na radost svih Pljevljaka, fudbaleri Rudara potvrdili ljubav prema klubu, a na nama je da se zajedno izborimo za finansijski opstanak istog, poručila je predsjednica Skupštine opštine Pljevlja, Jovana Tošić.

Ona je istakla da će se na narednoj sjednici Skupštine opštine Pljevlja, zakazanoj za 27. februar, naći Inicijativa o neophodnosti pružanja hitne pomoći FK Rudar Pljevlja sa Zaključcima, a koju je, dodaje, predložila kako bi zajedničkim snagama pronašli modus za rješenje ovog problema.

„Godinama unazad Pljevljaci su pravi svjedoci gašenja fabrika, radnih mjesta, masovnog raseljavanja stanovništva, katastrofalne demografske slike, ali i svjedoci da bez snažne pomoći pljevaljske privrede, nema ni snažne Crne Gore. Iz tog razloga očekujemo i da se država konačno uključi u rješavanje gorućih problema ovog grada“, zaključila je predsjednica Skupštine opštine Pljevlja.

Izvor-pvinformer

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ELEKTROPRIVREDA DOBILA NOVI ROK DA RIJEŠI PROBLEM PRAŠINE

Mještani pljevaljskog naselja Komini i danas su se okupili na protestnom skupu kako bi upozorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.