petak , oktobar 15 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Tradicija humanosti pljevaljskih Delija

Tradicija humanosti pljevaljskih DelijaTradicionalnom sedmom posjetom mališanima iz“NVO Zračak nade“ u Dnevnom centru u Pljevljima  grupa Pljevljaka poznatih kao „Delije“ iz Pljevalja, najviči FK „Crvena Zvezda, posjetili su sinoć djecu, družili se i i uručili im prigodne poklone, i torte.

-Dragi prijatelj , kao što je godinama unazad običaj da se ime SVETOG SAVE ,prosvetitelja i prvog arhiepiskopa srpskog praznikuje kako u hramovima,domovima tako i u školama 27.Januara tako smo i mi odabrali da na sebi svojstven način proslavimo ime sveca upravo u ovoj ustanovi i školi. Škola drugačija od ostalih,škola u kojoj se uče druge vrijednosti ,škola u koju svaki put uđemo i izađemo sa osmjehom,škola u kojoj vlada samo ljubav,sloga,harmonija,ravnopravnost i osmjeh. Draga djeco,vaspitači,roditelji i ostali članovi udruženja ZRAČAK NADE u ime svih ljudi koji godinama podržavaju našu akciju želim da vam zahvalim na gostoprimstvu,ljubavi,osmjesima ,zagrljajima i mnogim drugim lijepim stvarima koje svaki put dobijemo od vas. Valjda vam je jasno da nismo slučajno izabrali da upravo sa vama slavimo našeg sveca a pokazatelj toga je i naša sedma posjeta. Upravo vaša ljubav prema nama je glavna pokretačka snaga koja nas bodri da i dalje nastavimo sa tradicijom. Delije Pljevlja žele vam puno uspjeha i sreće u daljem radu. Do sledećeg druženja neka uz vas ostane naše VELIKO HVALA NA SARADNJI.VOLE VAS VAŠE DELIJE PLJEVLJA , napisao je na svom fejsbuk profilu Žarko Gogić,  jedan od pljevaljskih „Delija“.

Ovim putem želimo da iskažemo zahvalnost svim ,,crveno-belim,, ljudima dobre volje koji svojim doprinosom podržavaju i pospješuju našu akciju. Hvala na nesebičnosti i humanosti, poručio je Žarko

Delije sa djecom iz Zracka nade
Delije sa djecom iz Zracka nade

FB_IMG_1580233530546FB_IMG_1580233510484

FB_IMG_1580233610455

.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

begic

Maske ne ugrožavaju zdravlje, štite djecu

Nošenje maski kod djece nama nikakav značajan štetni efekat po zdravlje djece, što su potvrdile …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *