nedelja , 2 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Kultura / Tri nagrade za „San ljetnje noći“

Tri nagrade za „San ljetnje noći“

Tri nagrade za pljevaljsku predstavu „San ljetnje noći“, stigle su sa „Međunarodnog festivala humora za decu“, čiji je domaćin grad Lazarevac, 12. i 13. septembra. Predstava „San ljetnje noći“, rađena u produkciji Centra za kulturu Pljevlja, je pridobila ne samo veliku naklonost publike već i tri prve nagrade, te dobila međunarodnu potvrdu svog kvaliteta.
Tri prve nagrade su dobijene za: najbolju scenografiju, koja je zasluženo otišla u ruke Zorice Bajčete, za najbolju kostimografiju, za koju je zaslužna Nataša Cmiljanić a gimnazijalac Uglješa Čolović, učenik odjeljenja IV-2, zaslužan za izvanrednu intepretaciju „Đavolka“, za najbolju sporednu mušku ulogu. „Znanja, svestranost i talenti kako naših učenika, tako i naših profesora manifestovali su se ovaj put u tijesnoj saradnji sa lokalnom zajednicom, što je jedan od prioriteta Gimnazije, ali i na širem planu, pred publikom iz regiona“, navodi se na Fejsbuk profilu Gimnazije „Tanasije Pejatović“.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Margita Magi Stefanović – „neponovljiva princeza“ jugoslovenske rok scene

Sklonost prema muzici ćerka jedinica proslavljenog reditelja Slavoljuba Stefanovića Ravasija pokazuje već u osnovnoj školi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.