ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Društvo / U “Igrama bez granica” najuspješniji učenici iz Boljanića

U “Igrama bez granica” najuspješniji učenici iz Boljanića

Juče, u dvorištu OŠ ,,Kruševo” u selu Kruševo, 100 učenika iz devet osnovnih škola iz opštine Pljevlja takmičilo sedmi put na sportskoj manifestaciji ,,Igre bez granica“. Dje­ca su se tak­mi­či­la u ra­znim igra­ma spret­no­sti, okret­no­sti, pre­ci­zno­sti i br­zi­ni, a to­kom tak­mi­če­nja koor­di­na­tor iga­ra je bio pro­fe­sor fizičkog vaspitanja Mla­den Zo­rić.

Igre bez granica u Krusevu košarka

-Igre imaju za cilj, prije svega, druženje i upoznavanje djece, a zatim i sama fizička aktivnost djece u prirodi, rekao je profesor Zorić ističući zadovoljstvo što je svake godine više učesnika I tim je kvalitet igara bolji..

Nadmetanjem u šest takmičarskih disciplina,u generalnom plasmanu, prvo mjesto je pripalo učenicima OŠ ”Jakub Kubur” – Boljanići, drugo mjesto je osvojila OŠ ,,Radoje Tošić” – Srdanov Grob a treće mjesto je pripalo učenicima gradske škole ,,Boško Buha”. Tri prvoplasirane škole dobile su pehare i diplome, dok su sve škole koje su učestvovale dobile zahvalnice za učešće.

Igre bez granica u Krusevu trka u džaku

Uspješan organizator i ovogodišnjih Igara je Školsko sportsko društvo škole u Kruševu. Još jednom je pokazan značaj postojanja školskih sportskih društava, povezivanja djece sela i grada, kao i značaj fizičke aktivnosti.

Igre bez granica u Krusevu

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Još bez registra pedofila, sudovi poslali nepotpune podatke

Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.