sreda , 24 aprila 2024
Početna / Vijesti / Kultura / U petak dječija predstava „(Ne) pričaj mi bajke“

U petak dječija predstava „(Ne) pričaj mi bajke“

U petak 27. maja u 18 časova, na velikoj sceni JU „Centar za kulturu Pljevlja“, dramski studio Prazan prostor izvešće predstavu za djecu „(Ne) pričaj mi bajke“.

Autori komada, koji je nastao prema motivima bajki Hansa Kristijana Andersena su glumci Jelena Laban, Jelena Šestović, Pavle Prelević i Stevan Vuković.

Predstava je namijenjena publici uzrasta od osam godina i više.

“Hajde, probaj da zamisliš život bez bajki. Da li bi mogli uopšte da zamišljamo da nam nijesu čitali bajke? „Ne pričaj mi bajke“ je rečenica odraslog svijeta koji je zaboravio da su bajke najrealnije i najsurovije priče koje nas kao dijete pripremaju za život. Bajke su često mračne i strašne, ali umiju da budu i tople i nježne. Baš kao i život, bajke su satkane od najfinijih svilenih končića koji se zapetljavaju i razmršavaju svuda oko nas. Hajde, probaj da zamisliš kako se sve mogu pričati bajke. Takva je ova predstava”, napisao je autorski tim u poruci gledaocima.

Ulaznice, po cijeni od 1 euro, možete preuzeti na biletarnici JU „Centar za kulturu Pljevlja“ u četvrtak 26. maja, u terminu od 12 do 20h, i u petak 27. maja od 12 do 18h!

Izvor: Facebook – Centar za kulturu

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Promocija knjige Nede Gudelj „Zagledana u stijenu“

U organizaciji SKC „Petrijarh Varnava“, sjutra u 19 sati u sali SO Pljevlja, biće održana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.