nedelja , 25 februara 2024
Početna / Vijesti / Sport / U Pljevljima na pripremama kadetsko-juniorska karate reprezentacije Crne Gore.

U Pljevljima na pripremama kadetsko-juniorska karate reprezentacije Crne Gore.

Od 25.07-30.07. 2019. god. u  Pljevljima, održane su pripreme u katama muške kadetsko -juniorske karate reprezentacije Crne Gore. Ovo je prvi ciklus priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati krajem oktobra u Santjagu u Čileu.
Selektorka reprezentacije Slavka Maksimović, trener KK POTOKA, na pripreme je  pozvala takmičare koji su dosadašnjim rezultatima dobili šansu da budu na širem spisku.
Na pripreme od 7 pozvanih takmičara, odazvali su se njih 6,  Perović Vasilije, Petrović Dušan i Micevski Blažo iz Karate kluba Omladinac iz Podgorice i Milić Nikola, Nikočević  Kenan i Kočan Arijan iz Karate kluba Bar.
Prvi ciklus priprema baziran je na fizičkoj spremi takmičara i na razvoju tehničko-taktičkih elemenata u izvođenju kata.
Selektorka Slavka je zadovoljna požrtvovanjem, ozbiljnošću  i odgovornim radom svih takmičara.
Nakon drugog ciklusa priprema krajem avgusta, biće određen spisak takmičara za Santjago.
Slavka Maksimović i karate reprezentacija CGKarate reprezentacija CG u parku

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Proteklog vikenda takmičari Karate kluba POTOCI učestvovali na dva veoma jaka međunarodna turnira i postigli veoma dobre rezultate

17.02. na „6.Baščaršija karate kup“ Sarajevo POTOCI su osvojili 4 zlatne i 3 bronzane medalje. Zlatne medalje osvojili su: Jakov …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.