sreda , 10 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Ugostitelji:Legitimni zahtevi i opravdana očekivanja

Ugostitelji:Legitimni zahtevi i opravdana očekivanja

Reagovanje pljevaljskih ugostitelja:

Povodom saopštenja NKT-a, objavljenog na zvaničnom sajtu Vlade Crne Gore, želimo da kao pljevaljski ugostitelji, a u susret odlukama nadležnih organa koje su najavljene za nedelju, dobronamjerno ukažemo na određene ocjene iznesene u ovom saopštenju. Nipošto ne bismo željeli da NKT i Vlada Crne Gore opredjeljuju mjere prema nama na osnovu toga što ih je neko eventualno doveo u zabludu.

Iza naših legitimnih zahtjeva i opravdanih očekivanja stoje dolje potpisanii pljevaljski ugostitelji.Dakle, nisu u pitanju „istupi pojedinih ugostitelja“, kako se to kaže u saopštenju NKT-a, već svi ugostitelji iz Pljevalja očekuju da nam se konačno omogući da radimo, kao i da se što prije od strane države i opštine obezbijede, ne simbolične, već sveobuhvatne i stvarne mjere podrške i pomoći, kao i da se prestane sa selektivnim pristupom i diskriminacijom.

Nama pljevaljskim ugostiteljima je svakako stalo do očuvanja zdravlja naših sugrađana i svih naših gostiju, jer nam je stalo i do zdravlja nas i naših porodica i spremni smo da poštujemo sve mjere i preporuke koje su propisane u opštinama u kojima je ugostiteljima dozvoljen rad. Reagovali smo jer se nalazimo u nepodnošljivom položaju i katastrofalnoj situaciji, u kojoj je usled zabrane našeg rada i izostanka mjera podrške, ugrožen naš ekonomski opstanak i egzistencija i nas i naših porodica i naših radnika i brojnih sa nama poslovno povezanih lica i subjekata, zbog čega smo javno uputili naše zahtjeve i opravdana očekivanja.

Potpisi pljevaljskih ugostitelja
Potpisi pljevaljskih ugostitelja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

JOKOVIĆ PORUČIO

„Neće faliti životnih namirnica tokom zime“ Vlada garantuje da neće faliti ni jedne životne namirnice …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.