nedelja , 2 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Uhapšen Pljevljak: Prijetio osoblju lokala, bio držak prema gostima, lomio inventar…

Uhapšen Pljevljak: Prijetio osoblju lokala, bio držak prema gostima, lomio inventar…

Pljevaljska policija je prethodnih dana procesuirala više osoba zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela i prekršaja.

„Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje uhapšen je VV (43) iz Pljevalja. Sumnja se da je na mjestu Kljajevića Luka prijetio osoblju ugostiteljskog objekta, ponašao se drsko prema ostalim gostima i lomio inventar”, saopštili su iz Uprave policije.

sumnja se da je nakon toga takođe vlasnicima ugostiteljskog objekta lupalo na vrata porodične kuće, pokušavajući nasilno da uđe.

„Njemu je postupajući državni tužilac odredio zadržavanje dovoda suda za istragu. Policija je protiv VV i LJ.V. (47) iz Pljevalja, podnijela prekršajne ​​prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, ometanje i omalovažavanje službenog lica. Sudija za prekršaje im je izrekao noćne kazne u iznosu od po 500 evra”, navodi se u saopštenju.

Policija je uhapsila MJ (27) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

„Na dan je 30. jula maskiran ušao u jednu prodavnicu i uz pretnju predmetom nalik na pištolj, od zaposlene radnice ukrao 200 evra. Osumnjičeni je u kratkom roku identifikovan i lišen slobode, postupajući tužilac mu je odredio zadržavanje dovoda suda za istragu”, ističe se u saopštenju UP.

Interventna jedinica je izvršila kontrolu vozila kojim je upravljao MK (20) iz Pljevalja, ali je on odbio da odradi test na psiho – aktivne supstance u MC Pljevlja.

On je pokušao da proguta kesicu „speeda“, u čemu je spiječen.

„Takođe, pregledom vozila pronađena je još jedna kesica sa sadržajem ove droge. MK je uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. O događaju su obaviješteni državni tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima i Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji događaja”, zaključuju u Upravi policije.
Izvor-CdM.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Obilježen Međunarodni dan starih – Opština Pljevlja više od deset godina uspješno radi na inkluziji

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević primio je uoči Međunarodnog dana starijih osoba gerontodomaćice koje u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.