četvrtak , 30 novembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Uhapšen zbog nepoštovanja socijalne distance, naređeno mu da uplati 800 evra preko Prve banke u „humanitarne svrhe“

Uhapšen zbog nepoštovanja socijalne distance, naređeno mu da uplati 800 evra preko Prve banke u „humanitarne svrhe“

Mog Aleksu su uhapsili jer je sjeo sa drugom na klupu. Posle 24 dana je izašao da uhvati vazduha! Aleksa kao težak asmatičar biva smješten u betonjerku!“, napisala je na svom fejsbuk profilu Nataša Kolčević.

Upravo iz ovog razloga mladić je priveden, tačnije zbog kršenja mjere koju je uvela Vlada a odnosi se na držanje „socijalne distance“.

On je, prema riječima Kolčevićeve, odveden u kancelarije MUP-a gdje boravi deset osoba bez ikakve zaštite i fizičke distance a svi su oni privedeni zbog nepoštovanja pomenute mjere. 
„Ne daju im da se jave. A oni nas ne obavještavaju! Prvi kontakt i saznanje imamo od advokatica posle 12 sati. Sa lisicama na rukama sprovode ih u Sud. U roku od odmah traži se uplata za Aleksu od 800 evra a bilo ih je i do 3000. Uplata je na ime ,,humanitarne pomoći“ za Hitnu pomoć. I 30 dana kućnog zatvora. Naravno, i ta se uplata vrši preko Prve banke“, piše Kolčević.

Aleksa i njegovi drugovi su momci koji su skoro postali punoljetni, navodi Kolčevićeva i dodaje da se nikad, ni kao djeca, nisu potukli a sprovedeni su u Maricu sa lisicama na rukama.

foto: Fejsbuk
Ovo im neću oprostiti. Nijeste nas prepali! A Aleksi nikad nećete skinuti ovaj najljepši osmijeh sa lica. Zaklela sam se kao roditelj: ćeraćemo se!“, poručila je Kolčevićeva.
izvor: in4s.net

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tužilaštvo formiralo 27 predmeta zbog lažnih diploma

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici ove godine formiralo je 27 predmeta povodom prijave koje se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.