nedelja , 4 decembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / UHAPŠENA PLJEVLJANKA ZBOG SUMNJE NA RAZBOJNIŠTVO

UHAPŠENA PLJEVLJANKA ZBOG SUMNJE NA RAZBOJNIŠTVO

Zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo razbojništva policija u Pljevljima lišila je slobode tridesetdvogodišnju R.P, kaže se u Saopštenju Centra bezbjednosti Pljevlja, koje potpisuje načelnik Dragan Slavulj.

U Saopštenju se kaže:

Dana 22.1.2021.godine oko 17,40 časova obavijestio je dežurnu službu CB Pljevlja građanin G.V (1962) iz Pljevalja da mu je u ulici Omladinska na kućna vrata došao komšija Đ.R (1938) sa tragovima krvi na sebi, govoreći nerazgovjetno, ali da je uspio da shvati da ga je neko fizički napao i opljačkao, te da je pozvao hitnu medicinsku pomoć. Odmah po prijemu obavještenja policijski službenici su izašli na mjesto događaja i isto obezbjedili do dolaska ekipe za vršenje uviđaja. Lice je od strane hitne službe Pljevlja preveženo u MC Pljevlja na dalje liječenje. Od Đ.R (1938) je u prostorijama MC Pljevlja prikupljeno obavještenje i došlo se do saznanja da ge ja u njegovom stanu koji se nalazi u Omladinskoj ulici fizički napala NN ženska osoba, nanijela mu povrede i tom prilikom mu otuđila 370 eura, kao i mobilni telefon nepoznate marke, navodi s u saopštenju.

O događaju je upoznat ODT u Pljevljima kao i Viši državni tužilac u Bijelom Polju koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu razbojništvo.

Uviđaj je uradila policija u Pljevljima u prisustvu osnovne tužiteljke u Pljevljima Nataše Bajčete.

Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici su došli do saznanja da je izvršilac lice P.R (1989) iz Pljevalja, nakon čega je ista pronađena u Ulici Breznička u Pljevljima i oko 22,30 časova lišena slobode i u zakonskom roku će biti sprovedena Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju na dalju nadležnost, stoji u saopštenju.

Saopštenje Centra bezbjednosti Pljevlja

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

EPCG tvrdi da vode koje izlaze ispod deponije Maljevac nemaju negativan uticaj na kvalitet voda Vezišnice

Predsjednik Sportskog ribolovnog kluba “Lipljen” Vaso Knežević tvrdi da je Vezišnica već godinama mrtva rijeka od mjesta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.