sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / UP: Sastanak sa Mitropolijom moguć u prvom slobodnom terminu

UP: Sastanak sa Mitropolijom moguć u prvom slobodnom terminu

DIREKTOR UP PREDLOŽIO PRVI SLOBODAN TERMIN ZA SASTANAK

Uprava policije saopštila je da nije tačno da je direktor policije Veselin Veljović odbio sastanak sa predstavnicima Mitropolije crnogorsko – primorske.

 Iz Epsikopskog savjeta danas je saopšteno da je došlo do jednostranog akta Uprave policije Crne Gore, u kom je mjesno sveštenstvo SPC u više crnogorskih gradova obavješteno od lokalnih policijskih načelnika da policija više neće obezbjeđivati litije. Iz kancelarije Mitropolije crnogorsko-primorske saopšteno je da je danas tim povodom ostvaren kontakt sa direktorom policije Veselinom Veljovićem i zatražen hitan sastanak, koji je Veljović odbio, navodeći da može da razgovara tek poslije nedjelje

„Netačna je tvrdnja da je direktor Uprave policije odbio zahtjev za sastanak sa predstavnicima Mitropolije crnogorsko – primorske.  Nakon današnjeg ostvarenog kontakta i razgovora direktor je predložio prvi slobodni termin za sastanak.  Direktor Uprave policije i dalje iskazuje spremnost da se sastanak održi u predloženom terminu“, saopšteno je iz Uprave policije.

Veljović
Veljović (Foto: Boris Pejović)

izvor: vijesti.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OBAVJEŠTENJE DOO „Vodovod“

Zbog sanacije kvara na distributivnom cjevovodu Balaban – Pliješ dana 28.02.2024. godine sa početkom od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.