nedelja , 25 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / UP: Zbog ulične prodaje heroina uhapšena jedna osoba

UP: Zbog ulične prodaje heroina uhapšena jedna osoba

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik i Stanice policije Žabljak su, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju ulične prodaje narkotika, uhapsili M.P. (31) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u pormet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Stanice policije Šavnik i Stanice policije Žabljak su u subotu poslijepodnevnim časovima na Žabljaku kontrolisali autobus jednog prevoznika koji saobraća na putnom pravcu Nikšić – Šavnik – Žabljak – Pjevlja.

Tom prilkom policijski službenici su kod M.P. pronašli i oduzeli pakovanje sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine 11,5 grama”, navodi policija.

Nakon toga, pljevaljska policija je, po naredbi nadležnog suda, izvršila pretres stana i drugih prostrorije koje koristi ovo lice u Pljevljima, a tom prilikom je pronađeno pakovanje sa sadržajem parškaste materije bijele boje i 40 sjemenki marihuane.

“Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.P. imao namjeru da oduzeti heroin stavi u dalji tz. ulični promet”, navodi policija..

O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.P. uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Stanje na putevima: Putevi mokri i klizavi, smanjena vidljivost

Na putevima u zemlji danas se saobraća po mokrim i kilzavim kolovozima uz smanjenu vidljivost. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.