četvrtak , 23 maja 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Uprava policije apeluje na gradjane da tokom prazničnih dana ne remete javni red i ne ugrožavaju bezbjednost drugih

Uprava policije apeluje na gradjane da tokom prazničnih dana ne remete javni red i ne ugrožavaju bezbjednost drugih

U svijetlu predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, Uprava policije apeluje na građane da se tokom prazničnih dana i pratećih proslava, uzdrže od upotrebe bilo kakvih eksplozivnih i protehničkih sredstava, prekomjernog korišćenja alkohola, a posebno da izbjegavaju upravljanje vozilom ako su prethodno konzumirali alkohol, kao i od svih drugih oblika ponašanja kojima bi mogli ugroziti svoju, bezbjednost svojih porodica, prijatelja ili drugih lica.
Uprava policije će preduzeti sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i kroz pojačano prisustvo svojih službenika, prije, tokom i nakon praznika, nastojati da obezbijedi stabilan javni red i mir, nesmetano i bezbjedno odvijanje drumskog saobraćaja, sprečavanje vršenja krivičnih djela, kao i ličnu i imovinsku sigurnost svih građana i turista u Crnoj Gori. 
Takođe, Uprava policije koristi priliku, da svim građanima Crne Gore čestita nastupajuću, 2023. godinu, uz želje da praznike provedu u dobrom zdravlju, sreći i miru.
TIM ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Kvalitet vazduha u aprilu u Pljevljima značajno bolji u poređenju sa prethodnim mjesecima

U odnosu na praćene parametre kvaliteta vazduha tokom aprila, u Pljevljima je registrovan značajno bolji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.